over | Sylvan Loves | Web design | Web development | Applicatie ontwikkeling

Over mij

Sylvan Loves

Mijn naam is Sylvan Loves. Ik heb de opleiding Applicatie Ontwikkeling gestudeerd aan het Drenthe College in Emmen. Na mijn mbo opleiding volg ik de HBO vervolgopleiding (Informatica) aan het Stenden in Emmen.

NHL Stenden Hogeschool

Momenteel studeer ik HBO Bachelor Informatica op het NHL Stenden in Emmen. In het derde en het vierde jaar mag ik weer stagelopen.

Op deze opleiding leer ik onder andere het maken en stijlen van websites of apps. Na deze opleiding wil ik graag aan het werk gaan in de ICT.

Voor meer informatie kijk even op:
www.nhlstenden.com

Drenthe College

Na mijn middelbare school ben gaan studeren op het Drenthe College aan de Van Schaikweg 98 de opleiding Applicatie Ontwikkelaar. Hier doe ik een BOL opleiding, dat houd dus in dat ik elke dag naar school moet en verschillende periodes stage moet lopen bij bedrijven.

Op de opleiding als Applicatie Ontwikkelaar leer ik het maken en designen van websites en apps. Ik moet hier op deze opleiding 3 keer stage lopen bij verschillende stage bedrijven die te maken hebben met de ICT en vooral met het maken van websites of apps.

Voor meer informatie kijk even op:
www.drenthecollege.nl

Esdal College

Mijn middelbare school heb ik gedaan op het Esdal College Boermarkeweg in Emmen. Hier heb ik MAVO/TL gedaan. Ik heb er 4 jaar overgedaan en vervolgens mijn diploma gehaald. ik heb hier een leuke tijd gehad en heb hier veel dingen geleerd en veel nieuwe vrienden gemaakt. Hier ben ik erachter gekomen dat ik iets in de ict wou gaan studeren en heb na een paar opendagen gekozen om voor Applicatie ontwikkelaar te gaan.

Voor meer informatie kijk even op:
www.esdalcollege.nl

Café Restaurant Zalen Boshof & Van Het Huys Catering

Sinds Mei 2014 werk ik bij de Boshof in Odoorn. Hier doe ik werk in de keuken, waaronder het bakken in de snackbar of het maken van voorgerechten. Ook sta ik af en toe achter de bar bij feestjes, om er tot 's avonds laat een gezellig feestje van te maken.

Het is Hard werken in de Boshof maar dat word ook wel beloond en heb hier gezellige collega's waar iedereen het goed met elkaar kan vinden. Een onderdeel van de boshof is Van Het Huys catering, Hiebij maken we cateringen zoals bijvoorbeeld BBQ pakketen, maar ook Live cooking, buffetten op locatie of bruiloften

Daarnaast hebben we ook nog een bijgebouw naast de Boshof zelf, genaamd Boshof 5 hier kun je eten, drinken en gezamelijk een feest vieren in een eigen besloten ruimte Je kunt Boshof 5 zien als uw ideale, gezellige huiskamer die van alle gemakken voorzien is.

Voor meer informatie kijk even op
www.vanhethuyscatering.nl
www.boshofodoorn.nl
www.boshof5.nl